Skip to main content

Tussenschoolse opvang

Oranje Nassauschool
Lijsterstaat 1-3
2042 CH  Zandvoort
Tel: 023-5714325
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Brood en Spelen begeleidt tijdens de pauze op onze school. Hieronder stelt deze organisatie zich aan u voor:
Brood & Spelen is een actieve en persoonlijke organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. Wij verzorgen onder andere tussenschoolse opvang, waaronder onze dienst Plein & Spelen. Wij denken mee met het kind, de ouders, scholen en verenigingen.   De pleinwachtmedewerker houdt toezicht op de kinderen en de veiligheid tijdens de pauze op het schoolplein. Hij/zij draagt zorgt voor het welzijn van de kinderen die gebruik maken van het speelmoment op het schoolplein en begeleidt tijdens het speelmoment. Hij/zij is verantwoordelijk voor een warme en heldere overdracht aan de leerkracht.   We houden van duidelijkheid, structuur en gezelligheid tijdens het spelen. Afspraken worden afgestemd met de school en we sluiten ons aan bij de regels en methodiek van de school. Alle medewerkers spelen met de kinderen tijdens de pauze (actieve houding). De kinderen kunnen deelnemen aan de aangeboden activiteiten, maar ze zijn dat niet verplicht.  

Adresgegevens Brood & Spelen:

Inge Boes, de coördinator bij u op school, is te bereiken via telefoonnummer 06-38828738 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Marieke Heemskerk, regiomanager TSO, te bereiken via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantoor Brood & Spelen, Oosteinde 85B, 3925 LB te Scherpenzeel, te bereiken via telefoonnummer 033-258 8684 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..