Mijnschoolinfo

De digitale communicatie verloopt via Mijnschoolinfo. Vanuit dit programma wordt wekelijks de weekbrief verstuurd. Ook andere mailings ontvangt u via Mijnschoolinfo. U vindt er ook de jaarkalender en er is een mogelijkheid om in te tekenen voor de tienminutengesprekken.

Om alle relevante informatie te kunnen ontvangen, dient u zich te registreren in Mijnschoolinfo. U ontvangt daarom rond de tijd dat uw kind op de Oranje Nassauschool start een activatiecode. Middels deze link kunt u een account aanmaken in Mijnschoolinfo.

Het activeren van uw account kan niet via mobiele telefoon of Ipad. Nadat uw account geactiveerd is, kunt u wèl via uw mobiele telefoon of Ipad inloggen bij Mijnschoolinfo. Er is ook een app beschikbaar.

Mocht na verloop van tijd een wijziging optreden in uw adres, telefoonnummer of emailadres, dan kunt u deze zelf veranderen in Mijnschoolinfo. Voor onze eigen leerlingadministratie is het echter ook van belang dat we de werken met gegevens die up to date zijn. Wilt u bij wijzigingen dan ook een email sturen aan Ada Pelgrim, onze administratieve medewerkster? Haar emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u nog vragen over het bovenstaande of loopt u tegen problemen aan bij het werken met Mijnschoolinfo, dan kunt u Ada ook mailen. Op donderdag en vrijdagochtend is zij telefonisch bereikbaar op 023 5714325.

Klik op hier om naar Mijnschoolinfo te gaan