Groep 8A

Welkom op de website van groep 8a! (ma juf Martha, di om de week juf Martha en juf Liesbeth, wo t/m vr juf Liesbeth)

Basketbaltoernooi jan 2018
Afgelopen zaterdag was het basketbaltoernooi. De jongens werden eerste en de meiden tweede. Omdat we voor de derde keer de wisselbeker wonnen, mochten we die houden. De kinderen hebben enorm hun best gedaan en het was een hele gezellige en sportieve dag!

Techniekweek 2017
De afgelopen week was het techniekweek. Maandag moesten we een zo hoog mogelijke toren bouwen van spekjes en satéstokjes. Het was belangrijk om goed samen te werken en de juiste techniek te gebruiken.

Daarnaast hebben we gewerkt met de 'ontdekapp' en een techniekcircuit gedaan.

Het schooljaar is weer gestart. We hebben vorige week een heel leuk schoolkamp gehad! Het regende best veel, maar dat mocht de pret niet drukken!
Klik op de foto om nog veel meer foto's te bekijken.