Welkom in groep 7. Dit is de klas van juf Lara

Op 9 en 10 april hebben we meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Zowel de meiden als de jongens werden eerste!

20180309 093150
Op vrijdag 9 maart kwam Post Verkeerseducatie op school om les te geven over veilig fietsen en over de dode hoek van een vrachtwagen.
Lima: We hebben allerlei oefeningen gedaan. Je moest oversteken op een zebrapad en je moest opletten dat je als fietser voorrang moest geven. Er waren ook paaltjes waar je met je fiets een slalom moest doen. Daarna moest je over een dun balkje proberen te fietsen. Dat was best lastig.
We gingen ook in de vrachtwagen. Daar ging de bestuurder vertellen wat er gebeurt als je met je fiets naast de truck gaat rijden. De bestuurder ziet je dan niet en dat is gevaarlijk. Meer foto's zijn te vinden in ons fotoalbum.