Groep 7a

Welkom in groep 7a.

filmpje duik Serious Request

Laia: Dit jaar hebben we weer met de hele school Sinterklaas gevierd. Het was weer eens een groot succes. Eerst hebben we z'n allen Sinterklaasliedjes gezongen. Toen gingen we aan de Piet op het dak vragen of Sinterklaas nog wel naar school zou komen. Maar toen hoorden we van Piet dat Sinterklaas 's nachts de hele nacht alle verkeerde cadeautjes had omgeruild met de goede cadeautjes. Juf Mirjam ging toen naar het kamertje van de meesters en juffen en daar lag Sinterklaas op de bank te slapen. Sinterklaas en juf Mirjam kwamen toen samen naar buiten. Alle kinderen kregen een hand vol pepernoten. Toen ging iedereen naar binnen. Sinterklaas ging naar de gymzaal met al zijn Pieten. Toen mochten alle groepen 1 t/m 4 een dansja aan Sinterklaas laten zien die zij met de hele klas hadden geoefend. De groepen 5 t/m 8 hadden surprises voor elkaar gemaakt en die gingen ze één voor één openmaken. Uiteindelijk vloog de dag voorbij en alle kinderen gingen weer naar huis.
Kijk voor foto's in ons fotoalbum.