Aanmelding

Overweegt u uw kind aan te melden op de Oranje Nassauschool? Dan kunt u zich aanmelden voor één van de kennismakingsbijeenkomsten voor geïnteresseerde ouders. Deze vinden maandelijks plaats. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de school en geven wij een rondleiding.

De komende bijeenkomsten staan gepland op:

De kennismakingsbijeenkomsten die dit schooljaar nog gepland stonden komen te vervallen i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. Aangezien er volgens de richtlijnen geen ouders in het gebouw mogen komen kunnen wij helaas geen bijeenkomsten en rondleidingen organiseren.

Mocht u uw kind graag willen aanmelden dan kunt een aanmeldformulier aanvragen bij Ada Pelgrim Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit formulier kunt u ingevuld terugsturen naar de school. Na de zomervakantie bent u van harte welkom op één van onze kennismakingsbijeenkomsten.
De nieuwe data zullen in juni op de website verschijnen.

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van onderstaande gegevens:

- datum van de kennismakingsbijeenkomst
- naam van uw kind
- geboortedatum van uw kind
- telefoonnummer

Tijdens de bijeenkomst wordt er een presentatie gehouden en krijgt u een rondleiding door de school.

Zij-instromers
Kinderen die van een andere basisschool komen, kunnen worden geplaatst mits de groepsgrootte, de onderwijsbehoefte van de groep en de onderwijsbehoefte van de nieuwe leerling dit toelaat. In alle gevallen wordt contact opgenomen met de directeur en de intern begeleider van de school waar het kind vandaan komt. Waar nodig worden extra toetsen afgenomen om tot een welafgewogen oordeel van wel of geen plaatsing te komen. De toetsresultaten en informatie van de school van herkomst worden besproken met ouders, directie, intern begeleider en de leerkracht van de groep waar het kind in wordt geplaatst.

Een overstap van een andere school binnen de gemeente Zandvoort is alleen wenselijk bij de start van een schooljaar.